PizzatoElettrica

Millä mausteella haluat oman automaatioratkaisun? Tausen tarjoaa kone- ja laitevalmistajille korkealaatuisia mekaanisia kytkimiä.

Tiedotteita


AKT:n lakko

15.2.2023

Suurin osa toimituksistamme lähtee postin kautta. Tästä syystä alla postin tiedote AKT:n lakon vaikutuksista. Viivettä on myös maahan tulevissa toimituksissa.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Hyvä asiakkaamme,
Seuraamme Postilla työmarkkinatilannetta ja käynnissä olevia neuvotteluja ja sovitteluita. Posti ei ole osapuoli neuvotteluissa, ja toivomme nopeaa sopua ja lakkojen päättymistä.Pahoittelemme tilanteesta asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa ja lakoista aiheutuvia viivästyksiä. Lakkojen päätyttyä pyrimme palaamaan normaalitilanteeseen mahdollisimman nopeasti.Arvioimme lakkojen vaikutuksia palveluihin päivittäin ja kerromme mahdollisista arvioissa tapahtuvista muutoksista niin pian kuin mahdollista. Löydät ajantasaisen tiedon verkkosivuiltamme posti.fiKuljetusalan lakon ja tukitoimien vaikutuksetAuto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT on ilmoittanut auto- ja kuljetusalan lakosta ajalle 15.–21.2. Lisäksi Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on ilmoittanut tukevansa AKT:n lakkoa työtaistelutoimilla, jotka koskevat kuorma-autojen ja perävaunujen lastaamista ja purkamista 16.2.–21.2. Tukitoimien tavoitteena on vauhdittaa AKT:n työehtosopimusneuvotteluja kuorma-autoalalla.Tämänhetkisten arvioidemme mukaan viive pakettitoimituksissa on noin 5 päivää niiden lähetysten osalta, jotka lähetetään työtaistelun aikana. Pakettien lähetys kannattaa ajoittaa työtaistelun ulkopuolisiin päiviin.Kirjeiden, lehtien, ulkomailta saapuvien ja ulkomaille lähtevien lähetysten sekä rahtikuljetusten ennakoimme viivästyvän useista päivistä yli viikkoon.Mikäli lähetyksiä ei pystytä lakon ja tukitoimien takia toimittamaan, niistä huolehditaan ja ne varastoidaan asianmukaisesti. Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät lähetykset (kuten esimerkiksi laboratoriolähetykset ja ateriakuljetukset) on rajattu lakon ja tukitoimien ulkopuolelle.

 • 21.12.2023 Tausen Oy:n Joululoma

  Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta kaikille! Olemme lomalla 24.12.23 - 8.1.24. Voit tänäkin aikana lähettää meille viestiä ja tilauksia. Käsittelemme ne pienellä "Joulu-viiveellä".

  Lue lisää
 • 12.12.2023 Lakko tiedote

  TIEDOTE: Torstain bussilakot eivät vaikuta Matkahuollon toimituksiin
  14.12. torstaina jopa 100 000 työntekijää lakkoilee eri työpaikoilla ympäri Suomen. Taustalla on keskusjärjestö SAK:n kampanja, jok...

  Lue lisää
 • 15.11.2023 Turvakytkin uutuus

  Tämä maailman pienin RFID turvakytkin tulee saatavuuteen huhtikuussa 2024.Kysy meiltä lisätietoja.

  Lue lisää
 • 24.7.2023 Tausen jatkaa AAA-luottoluokassa

  Tausen Oy kuuluu edelleen Bisnoden korkeimpaan AAA-luottoluokkaan ja Dun & Bradstreetin alhaisimpaan riskiluokkaan 1

  Lue lisää
 • 26.6.2023 Tausen Oy:n kesäloma

  Toimistomme on kesällä vkot 27-29 ja 33 kiinni. Kannattaa varautua muutaman päivän viiveeseen vastauksissa ja varastotoimituksissa. Päämiehistämme Kuhnke ja Pizzato ovat kiinni elokuun alussa vkon.Azb...

  Lue lisää
 • 2.6.2023 Pizzato Academy

  6.6.23 on kaikille avoin webinaari (kaksi aikaa) standardin EN ISO 14119 perusteista. Käykää valitsemassa itsellenne sopiva aika ja tutustukaa samalla muihinkin webinaareihin.
  https://www.pizzato.com/...

  Lue lisää
 • 29.5.2023 Varaston loma

  Varastomme lomalla 12.-19.6.23. Tänä aikana ei toimituksia. Tähän aikaan sovitut toimitukset toimitetaan ennen 9.6.23.

  Lue lisää