PizzatoElettrica

Millä mausteella haluat oman automaatioratkaisun? Tausen tarjoaa kone- ja laitevalmistajille korkealaatuisia mekaanisia kytkimiä.

Tiedotteita


AKT:n lakko

15.2.2023

Suurin osa toimituksistamme lähtee postin kautta. Tästä syystä alla postin tiedote AKT:n lakon vaikutuksista. Viivettä on myös maahan tulevissa toimituksissa.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Hyvä asiakkaamme,
Seuraamme Postilla työmarkkinatilannetta ja käynnissä olevia neuvotteluja ja sovitteluita. Posti ei ole osapuoli neuvotteluissa, ja toivomme nopeaa sopua ja lakkojen päättymistä.Pahoittelemme tilanteesta asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa ja lakoista aiheutuvia viivästyksiä. Lakkojen päätyttyä pyrimme palaamaan normaalitilanteeseen mahdollisimman nopeasti.Arvioimme lakkojen vaikutuksia palveluihin päivittäin ja kerromme mahdollisista arvioissa tapahtuvista muutoksista niin pian kuin mahdollista. Löydät ajantasaisen tiedon verkkosivuiltamme posti.fiKuljetusalan lakon ja tukitoimien vaikutuksetAuto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT on ilmoittanut auto- ja kuljetusalan lakosta ajalle 15.–21.2. Lisäksi Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on ilmoittanut tukevansa AKT:n lakkoa työtaistelutoimilla, jotka koskevat kuorma-autojen ja perävaunujen lastaamista ja purkamista 16.2.–21.2. Tukitoimien tavoitteena on vauhdittaa AKT:n työehtosopimusneuvotteluja kuorma-autoalalla.Tämänhetkisten arvioidemme mukaan viive pakettitoimituksissa on noin 5 päivää niiden lähetysten osalta, jotka lähetetään työtaistelun aikana. Pakettien lähetys kannattaa ajoittaa työtaistelun ulkopuolisiin päiviin.Kirjeiden, lehtien, ulkomailta saapuvien ja ulkomaille lähtevien lähetysten sekä rahtikuljetusten ennakoimme viivästyvän useista päivistä yli viikkoon.Mikäli lähetyksiä ei pystytä lakon ja tukitoimien takia toimittamaan, niistä huolehditaan ja ne varastoidaan asianmukaisesti. Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät lähetykset (kuten esimerkiksi laboratoriolähetykset ja ateriakuljetukset) on rajattu lakon ja tukitoimien ulkopuolelle.