PizzatoElettrica

Millä mausteella haluat oman automaatioratkaisun? Tausen tarjoaa kone- ja laitevalmistajille korkealaatuisia mekaanisia kytkimiä.

Tiedotteita


Pizzaton SR ja HP sarjoista pesunkestävät

16.4.2010
Pizzaton SR ja HP sarjoista pesunkestävät

Pizzato Elettrican SR B (magneetti anturit) ja HP (saranaturvarajat) ovat hyväksyttävästi läpäisseet suojausluokan IP69K testin.

Laite joka on tämän suojausluokan IP69K standardin DIN 40050 -9 mukainen, pitää läpäistä erittäin vaativa testi, joka simuloin teollisuudessa tapahtuvaa painepesu tilannetta.

Kytkimeen /anturiin suihkutetaan 80 – 100 bar:n paineella 80 °C vettä, jonka virtausnopeus on 14 – 16 l/min. Painepesurin suuttimen etäisyys kohteesta on 100 – 150 mm. Kohdetta suihkutetaan neljästä eri kulmasta (0, 30, 60 ja 90°C). Jokaisesta kulmasta suihkutetaan 30 sekunnin ajan.
Koko testin ajan kohdetta pyöritetään tasossa nopeudella 5 kierrosta/min (katso kuvat).

Nämä kytkin ja anturi sarjat soveltuvat erittäin hyvin laitteisiin, joita joudutaan toistuvasti pesemään tuotannon jälkeen painepesureilla ja kuumalla vedellä. Tällaisia kohteita löytyy runsaasti mm. elintarvike- ja lääketeollisuudesta.
Pizzaton HP sarja (saranaturvaraja) on myös palkittu Milanon Enermotive 2007 messujen Innovation & Desing award palkinnolla.

Tarkempia tietoja löytyy sivuilta www.pizzato.com