PizzatoElettrica

Millä mausteella haluat oman automaatioratkaisun? Tausen tarjoaa kone- ja laitevalmistajille korkealaatuisia mekaanisia kytkimiä.

Tiedotteita


Pizzaton tehdas

10.4.2020
BB02-16159.jpg

Tilanne on Italiassa ollut jo pitkään todella vaikea. Pizzato on kyllä venynyt tässä hankalassa tilanteessa esimerkillisesti. Heidän sijainti keskellä pahinta aluetta Pohjois-Italiassa ei ole tehnyt tästä heille yhtään helpompaa. Voimme täällä Suomessa vain arvailla mitä he ovat joutuneet kokemaan.   Iso hatun nosto heille.
Pizzato on kyllä ehdottomasti paras päämies kenen kanssa olen päässyt pitkällä urallani toimimaan. On suuri kunnia olla heidän agentti ja maahantuoja Suomessa. Olen varma että he ovat tämän kaiken jälkeen entistäkin vahvempia.
Yhtenä hyvänä esimerkkinä on että heille valmistui 2019 täysin uudella tavalla rakennettu täysin maanjäristysten kestävä uusi tehdas. Vaikka tuotantoa siirrettiin vanhoista tehtaista uuteen se ei vaikuttanut toimituksiin millään tavalla. Ei ole siis yllätys että Pizzato on nykyään yksi johtavia kytkin valmistajia Euroopassa.