PizzatoElettrica

Millä mausteella haluat oman automaatioratkaisun? Tausen tarjoaa kone- ja laitevalmistajille korkealaatuisia mekaanisia kytkimiä.

Tiedotteita


Kiitos Pizzato tehdas (päivitetty 9.4.20)

26.3.2020
yleiskuva_pizzato_aaa_yrittajat.jpg

Korona tilanteen seuraksena Pizzato on Italian hallituksen päätöksellä joutunut sulkemaan väliaikaisesti tehtaansa 26.3.20.
Meille silti tuli lähes kaikki avoimet tilauksemme ennen tätä ja saimme nostettua varastomme tasoa.
Jos teillä kriittisiä komponentteja niin nyt kannattaa viimeistään hankkia niitä.
Tarkempaa tietoa jatkosta tulee koko ajan. Kaikki muuttuu lähes päivittäin. Muutamille kriittisille toimialoille tavaraa saadaan myös Pizzatoltakin. Tehdas toimii nyt (9.4.20) lyhennetyillä 6 h työvuoroilla.
Tilanne on Italiassa ollut jo pitkään todella vaikea. Pizzato on kyllä venynyt tässä hankalassa tilanteessa esimerkillisesti. Heidän sijainti keskellä pahinta aluetta Pohjois-Italiassa ei ole tehnyt tästä heille yhtään helpompaa. Voimme täällä Suomessa vain arvailla mitä he ovat joutuneet kokemaan.   Iso hatun nosto heille.
Pizzato on kyllä ehdottomasti paras päämies kenen kanssa olen päässyt pitkällä urallani toimimaan. On suuri kunnia olla heidän agentti ja maahantuoja Suomessa. Olen varma että he ovat tämän kaiken jälkeen entistäkin vahvempia.
Yhtenä hyvänä esimerkkinä on että heille valmistui 2019 täysin uudella tavalla rakennettu täysin maanjäristysten kestävä uusi tehdas. Vaikka tuotantoa siirrettiin vanhoista tehtaista uuteen se ei vaikuttanut toimituksiin millään tavalla. Ei ole siis yllätys että Pizzato on nykyään yksi johtavia kytkin valmistajia Euroopassa.

MILLE GRAZIE PIZZATO!!!

Terveisin
Esa Laurila
Tausen Oy
@pizzatosuomi

 • 13.7.2020 Tausen jatkaa AAA-luottoluokassa

  Tausen Oy kuuluu Bisnoden korkeimpaan AAA-luottoluokkaan ja Dun & Bradstreetin alhaisimpaan riskiluokkaan 1

  Lue lisää
 • 24.6.2020 Tausen Oy:n kesäloma

  Olemme heinäkuussa vkot 27-28 kokonaan kiinni ja vkolla 31 kannattaa varautua muutaman päivän viiveeseen vastauksissa ja varastotoimituksissa.
  Päämiehistämme Kuhnke on kiinni vkot 29-30 ja Pizzato on ...

  Lue lisää
 • 9.6.2020 The Pizzato Innovation Day 16.6.20

  Pizzato pyysi meitä kutsumaan asiakkaamme heidän "keksintö/innovaatio" päiväänsä 16.6.20.
  The Pizzato Innovation Day
  He julkistavat sivuillaan silloin kolme merkittävää uutista.
  www.pizzato.com
  Seura...

  Lue lisää
 • 14.5.2020 Turvallisesti Pizzaton kanssa

  Meidän Janome osastomme teki asiaan kuuluvan maskin.

  Lue lisää
 • 28.4.2020 Pizzato toimii taas

  Pizzato teki sen taas. Tuotanto on saatu lähes normaaliksi vaikka työvuoroja ja tehtaalla kerrallaan olevaa työvoima on joudutta rajoittamaan. Yhdessä tämän ja meidän www.pizzato.fi
  hyvän puskuri vara...

  Lue lisää
 • 10.4.2020 Pizzaton tehdas

  Tilanne on Italiassa ollut jo pitkään todella vaikea. Pizzato on kyllä venynyt tässä hankalassa tilanteessa esimerkillisesti. Heidän sijainti keskellä pahinta aluetta Pohjois-Italiassa ei ole tehnyt t...

  Lue lisää
 • 16.3.2020 Yrittäjät #Ostapieneltä

  Yrittäjät #ostapieneltä

  Lue lisää
 • 19.2.2020 Pizzato videot

  Kannattaa käydä tutustumassa Pizzaton hyvin aihetta kuvaaviin videoihin. Esim. tässä kytkin valikoimaa ja tässä turva-kytkimiä ym.   

  Lue lisää